OM OSS

Vi är utbildade och certifierade arborister som arbetar på ett effektivt och säkert sätt. Vi erbjuder allt inom trädfällning och trädvård, även bortforsling och stubbfräsning. Vi är fullt försäkrade. 


Om företaget


OA trädtjänst startades av mig, Oscar, år 2012, efter att ha tagit examen vid Hvilans arboristutbildning. Utbildningen är heltäckande inom träd och trädvård och innehåller bland annat beskärning, fällning, plantering, inventering, värdering och besiktning.


Vi tar hand om både små och stora träd, ett eller flera, för både privata kunder, företag, föreningar och kommuner. Vår främsta arbetsområde är Skaraborg med omnejd. Vi står för seriös trädvård, erfarenhet och professionell service


Oscar Helgesson

OA trädtjänst AB


0704241573

Trädvård, trädbeskärning, trädfällning


OA trädtjänst 

Arborister i Skaraborg


Vi utför avancerade trädtjänster till dig som privatperson, företag, kyrka, stad eller kommun. Bättre ljusinsläpp på tomten behöver inte betyda fällning, en beskärning kan göra stor skillnad för helhetsintrycket samtidigt som det vårdar träden så att de håller sig friska och lever längre. Med vår kunskap och erfarenhet hittar vi rätt lösning för dig och ditt träd.


Copyright © All Rights Reserved


Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera